"Egyikünk sem önmagáért él, mindannyian az emberiségért élünk."


Copyright:  Kovács Éva Mária          

Angyali fényképek
Szolgáltatások
3.

Angyali angyalok
Ennek a képnek akár azt a címet is adhatnám, hogy "dimenziócsúszás".
Szintén 2007. december 28-án készült a kép. Gyönyörűen látszik, hogy minden teljesen el van csúszva  a fotón. Főleg a kivilágított angyal dekorációknál látszik, de az utcai lámpánál is szembetűnő.
A fénykép bal oldalán, az utcai lámpa alatt egy kicsit, van egy másik angyal-dísz, amelyet, ha jól megnézünk teljesen eltakar, egy tömör, fényes, éteri alak - akit akár egy igazi Angyalnak is gondolhatunk. Számomra nem fér hozzá kétség, hogy ő tényleg egy Angyal is.A Mester kauzális teste
Fényképezek, és előfordul, hogy csak egy jó idő múlva jövök rá, hogy mit is fotóztam le. Megközelítőleg így néz ki a Felemelkedett Mesterek kauzális teste. Az Adeptus kauzális testét bemutatni szinte lehetetlen. Ez a fotó csak némi segítséget ad annak a látványnak az elképzeléséhez, ahogy egy Mester kauzális teste kinézhet. Gyönyörű! Egyszer minden ember eléri ezt a gyönyörűséget. Ezért mondta Jézus Urunk, hogy "Ti vagytok a világ világossága"!
Budapest
Ez a fénykép Budapesten készült a Duna parton, és a Parlament látható. Ehhez nem fűznék különösebb magyarázatot, rábízom mindenkire a fotó értelmezését!

Word Trade Center helye 2009-ben.
A lányom nővére 2009. júliusában Amerikában járt. A Word Trade Center helyén építkezési munkálatok folynak. Értesüléseim szerint sokkal nagyobb, és sokkal magasabb épületet akarnak létrehozni a régi helyett.
A fénykép nem üvegfal mögül készült, így nincsen semmi, ami a jobb oldalon visszatükröződhetne!


Budapest 2.
Ez a fotó is a Magyar Parlament épületét ábrázolja, igaz, hogy maga az épület felismerhetetlen. Én csak sötétséget és összevisszaságot látok, ami alapján számomra nem kétséges, hogy jelenleg milyen erő uralja az országunkat. Ami azonban biztató az az, hogy látszik némi fény is az épület környékén, így reménykedek benne, hogy  ez a fény megerősödik, és hamarosan beborítja az egész Magyarországot.


Csak úgy érdekesség képpen!

 
 
1 2 3